Kremerstraat 5, Bergen op Zoom
0164-248127
contact@amoremioboz.nl

Over ons

Ervaar zelf de fantastische Italiaanse sfeer en geniet van verse gerechten

De missie van Amore Mio in Bergen op Zoom is verrukkelijke gerechten serveren en goede service te verlenen. Dit doen wij al sinds 1994. Daardoor hebben wij veel ervaring en weten we precies wat we moeten doen om u van al uw wensen te voorzien. We gebruiken een mix van traditionele methoden en frisse technieken. Liefde is echter het belangrijkste ingrediënt! Ons restaurant is onlangs helemaal verbouwd om de beleving nog beter te maken. Het is de perfecte plek om te relaxen met vrienden en familie, om gerechten uit te proberen – of het te houden bij uw favorieten – en te genieten van onze vriendelijke service. Mocht u speciale wensen, allergiën, dieetwensen of een speciale gelegenheid hebben, dan kunt u dat altijd doorgeven. Wij denken graag met u mee.

 Bij Amore Mio is ook catering op locatie mogelijk. Zodat u ook op een andere locatie kunt genieten van onze heerlijke gerechten en service. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Wij hopen u snel te zien!

Met liefde bereid

De gerechten zijn altijd vers en met liefde bereid. Dit is niet alleen te zien, maar ook zeker te proeven! Al onze gerechten worden bereid met de lekkerste ingrediënten!

Goede service

Ons personeel staat op elk moment klaar om u van dienst te zijn. U kunt gerust vragen stellen of behoeften aangeven. Wij horen het ook graag als u allergie of dieet gerelateerde wensen heeft.

Goede prijs

Wij willen dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van onze heerlijke gerechten. Daarom doen wij ons best om de prijzen voor iedereen betaalbaar te houden.